Parkstugan

Målar, skriver & illustrerar

Planera planera

Oaw – vad jag längtar till workshopen i akvarell lördagen den 2 november. Håller som bäst på att testa och ändra lite övningar som ska passa alla. Allt för att ni ska få det så bra som möjligt.

Har funderat mycket på material och att unna sig det där lilla extra. Som att köpa en fin färg. Eller ett fint papper. Vägen till vad som är ett fint papper eller en bra färg är högsta grad personligt. Det enda som jag inte kan rekommendera det är att du köper en färg som har för lite pigment. Du är värd en bra färg.

Men när det gäller papper, så tänker jag att det kan vara bra att prova på. Så varför inte göra tio-minuters övningarna under fliken #Prova nu# och testa att måla på tidningspapper? Eller A4? Vad var skillnaderna? Berätta gärna när vi träffas.

Kommentarer är stängda.