Parkstugan

Målar, skriver & illustrerar

Workshop Akvarell

Visst är det kul med Akvarell? Den 2 november 2019 mellan 10-14 har jag en Workshop i Hälleforsnäs. Temat är roligt och modernt. Du får testa en mängd olika tekniker. Målet är sedan att du under eftermiddagen stolt ska kunna använda dem i din egna tavla.

Kanske får vi också ihop till en samlingsutställning lite senare i november. Max 10 platser och lunch ingår. Eftersom material kan vara ett personligt val har jag valt att lägga det utanför priset. Men du kan köpa ett visst material på plats.

Prova redan nu! Titta under fliken ”Prova nu”. Där hittar tio-minuters övning som du gärna får dela på Instagram under #parkstugan3övningar. Och under Materialtips hittar du mina tankar om material. Du kan också söka på kategorierna. För det kommer mera :-).

Anmälan parkstugan@gmail.com senast Fredag 1 november 2019.

Välkommen!

Tema roligt och modernt

Kommentarer är stängda.