Parkstugan

Målar, skriver & illustrerar

Hello panda

Att arbeta digitalt är riktigt roligt. Här ett litet smakprov på ett arbete som är gjort i appen Procreate. Fördelen med att arbeta digitalt är möjligheten att skissa. Inte minst att prova olika saker, som att ändra bakgrund.

Hur gör du då för att få en animering i Procreate? Det är faktiskt superenkelt, bara du har version 4.3.9. Versionen hittar du genom att klicka på namnet procreate. Hur fick jag då pandan att röra på munnen?

Animation är ett samlingsnamn för all typ av film som skapats genom att du sätter ihop bilder. I procreate skapar du lager av statiska bilder som gradvis ändras och ger en illusion av rörelse. Animationen skapar så rörelse istället för film som filmar rörelsen.

Hoppas du tycker om den!

Kommentarer är stängda.