Parkstugan

Målar, skriver & illustrerar

Livets rörelse

Engelska Parken är ett helt nytt projekt som landat i denna blogg (se nya fliken). Då pratar vi om det som hände mellan åren 1844 och 1857. Samtidigt har ett litet annorlunda akvarell projekt pågått i nutid. Som alltid föder det ena det andra. Så när jag funderat på då har även livet som det är nu inspirerat.

Akvarellprojektet handlar om att försöka fånga livets olika rörelser. Det är en slags motreaktion mot den här unika perioden. Inte ska vi vara stilla i livet. Vi behöver utforska, fortsätta vara nyfikna. Som maskrosen som hittar upp ur asfalten.

Samtidigt ska vi självklart vara rädda om varandra och ta ansvar för livets alla rörelser. Med det sagt, tänker jag om vikten av att våga leva. Inte minst vara närvarande i alla rörelser.

Livets rörelser II Helena Ericson original i akvarell
Grafiskt blad finns till salu. Mejla Parkstugan@gmail.com

Kommentarer är stängda.